تبلیغات




خرید عینک آفتابی Louis Vuitton با قیمت ارزان

آیا میدانید برترین عینک سال 2014 نزد افراد معروف همین عینک است ؟

انتخاب آرمین 2afm ، سیروان خسروی ، کیم کارداشیان ، ریحانا ، علیرضا حقیقی و... می باشد

خرید عینک آفتابی Louis Vuitton با قیمت ارزان

تحویل رایگان به سراسر ایران | پرداخت هزینه درب منزل پس از تحویل کالا

لینک خرید عینک لویی ویتون توضیحات عینک لویی ویتون



عينك خلباني شيشه جيوه اي

glassesRayBan

عينك خلباني شيشه جيوه اي

عينك Ray Ban

به همراه كيف عينك

محصولي متفاوت و منحصر بفرد از كمپاني rayban

با قابليت بازتاب 90 از اشعه هاي مضر افتاب

طراحي برتر ويژه سال 2013

عينك فوق اسپرت با طراحي جديد

شناخته شده به عنوان عينك محبوب هنرپيشگان



روش خريد: براي خريد پس از کليک روي دکمه زير و تکميل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل يا محل کار تحويل بگيريد، سپس وجه کالا و هزينه ارسال را به مامور پست بپردازيد. جهت مشاهده فرم خريد، روي دکمه زير کليک کنيد.

قيمت فقـط : 28.000 تـومان


بهترین ظروف پخت غذا



ظروف سالم برای پختن غذا

  سلام دوستان و مهمانان عزیز

قبلا به خواست یکی دو نفر از بازدیدکنندگان عزیز وبلاگ قول داده بودم تصویری از ظرف هایی که برای پخت و پز در منزل ما استفاده میشه رو اینجا بگذارم.

بالاخره امروز این فرصت مهیا شد.

ما در منزل تعداد بسیار زیادی قابلمه از جنس های گوناگون داشتیم که قبل از آشنایی با طب سنتی فقط از قابلمه های آلومینیومی و تفلون استفاده می کردیم متاسفانه. اولین تلنگر در زمینه ضرورت تغییر در ظروف پخت و پز رو خواندن کتابهای آقای خدادادی در من ایجاد کرد. کلا شعله علاقه من به مباحث طب سنتی و تغییر و سالم کردن سبک زندگی رو خوندن یکی دو تا از این کتابها در من ایجاد کرد ولی عملا بعد از آشنایی با سخنرانی ها و مباحث آقای روازاده بود که به این فکر افتادم عملا یه تغییراتی تو سبک زندگیمون و از جمله ظروف مورد استفاده مون ایجاد کنم.  اولین کاری که کردم این بود که همه قابلمه های آلومینیومی و تفلونی که دم دست داشتیم رو گذاشتم تو انباری.

 

ظروف سالم برای پخت و پز

در عوض قابلمه مسی ای که سالها قبل مادربزرگم به من هدیه داده بود رو از انباری در آوردم. این قابلمه که در عکس هم پشت کتری می بینیدش متعلق به خدابیامرز مادر مادربزرگم بوده. مادر بزرگم اون رو چند سال قبل سفید کرده بود و داده بود به من ولی من اصلا فکر نمیکردم این قابلمه قدیمی که مدتها تو انباری خونه خاک خورده بود یه روزی اصلی ترین قابلمه مورد استفاده در خونه ما میشه. قابلمه مسی برای پخت و پز بهترین ظرف هست که طی قرنهای متمادی، اجداد ما از اون برای پخت و پز استفاده میکردن. فواید مس موضوعیه که فعلا در این پست قصد ندارم به اون بپردازم.

دو سری قابلمه لعابی هم داشتم که این سری  آجری رنگ که در عکس میبینید قدیمیه. مال بالای سی و چند سال پیشه و اون هم از مادرم به ما رسیده. سرویس لعابی سورمه ای رنگ هم هدیه هست. همه این هدیه های ارزشمند تو انباری خونه بی استفاده مونده بود. همیشه میگفتم غذا توی قابلمه لعابی می سوزه و برای همین به درد نمیخوره. این سرویس سورمه ای یک سی دی آموزشی داشت که اون رو نگاه کردم و دیدم که فقط با استفاده از شعله پخش کن می شه جلوی سوختن غذا تو قابلمه لعابی رو بگیریم. قابلمه لعابی ضرر قابلمه های آلومینیومی یا تفلون و امثال اونها رو نداره و البته به کیفیت غذا اضافه هم نمیکنه. در واقع لعاب هیچ تاثیری رو کیفیت غذای ما نداره و اون رو کم و زیاد نمیکنه. برای پختن انواع غذا و بخصوص انواع شربت و مربا بهترین گزینه هست.

کتری برنجی هم که قبلا اینجا دربارش صحبت کرده بودم در عکس دیده میشه. یک بار بخاطر تعلل در جرم گیری کتری لوله اون دچار آبچکه شد که مجبور شدیم اون رو جوش بدیم که تو عکس هم مشخصه. در کل جنس خیلی خوبی داره و ازش راضی هستیم. آب جوشیده در اون هم خیلی گواراست.

قابلمه سفالی رو هم از پایتخت سفال ایران یعنی لاله جین همدان خریده ایم. برای غذاهایی که میخواهیم طولانی مدت بپزه مناسبه و غذا توش خیلی خوشمزه میشه. پیشنهاد میکنم اگر به حوالی همدان سفر داشتید حتما سری به لاله جین بزنید. قیمت ظروف سفالی اونجا خیلی خیلی ارزونه بخصوص اگر به جای مغازه های خیلی شیک سر گذر، از کارگاه ها خرید کنید. قیمتش اصلا با شهرهای بزرگ قابل مقایسه نیست.

این قابلمه سنگی هم که در تصویر می بینید از مشهد خریده ایم. هر کسی به مشهد سفر کرده حتما تو بازارهای این شهر انواع مختلف این قابلمه رو دیده. از بهترین ظروف برای طبخ غذا این قابلمه های سنگی هست که میشه به جای آرامپز از اون اسفاده کرد و غذا و بخصوص آبگوشت در اون بسیار خوشمزه و جاافتاده و لذیذ میشه. یادتون باشه برای قابلمه سفالی و سنگی هم از شعله پخش کن استفاده کنید. برای پختن انواع خورشت در اسنگ و سفال، برای اینکه حرارت مستقیم به این دو ظرف آسیب نرسونه بهتره پیاز داغ و مواد اولیه دیگه رو تو یک ظرف دیگه آماده کنیم و بعد برای جوشیدن و پختن اونها رو در این قابلمه ها بریزیم.

این هم یه حدیث جالب درباره ظروف سنگی:

در «عيون‌ اخبار الرضا» تأليف ابوجعفر محمدبن على‌بن الحسين بن موسى‌ابن بابويهٔ قمي معروف به «شيخ صدوق» - که بعد از سال ۳۲۵ هجرى قمرى تأليف گرديده - از قول اباصلت هروى آمده است: حضرت رضا (ع) چون به قريهٔ سناباد رسيد، به کوهى که مردم از سنگ آن براى تهيهٔ غذاى خود ديگ‌ها مى‌ساختند تکيه داد و فرمود: پروردگارا! اين کوه را براى مردم نافع قرار بده و برکت را در آن و ظرف‌هائى که از آن تهيه مى‌کنند زياد فرما.
سپس دستور داد تا از آن کوه ظرف‌هائى براى حضرتش تهيه کردند و حضرت رضا (ع) دستور مى‌دادند در همان ظرف‌هاى سنگى براى او غذا درست کنند. منبع

(راستی کیسه نمک دریا رو هم در گوشه سمت راست تصویر کنار گاز داخل پنجره کابینت میبینید. نمک دریا باید در کیسه های نخی نگهداری بشه تا تمام خاصیت خودش رو به خوبی حفظ کنه. یادتون باشه اون رو تو ظروف شیشه ای و پلاستیکی و ... نریزید.)

خوب دیگه. خیلی طولانی شد. امیدوارم خسته نشده باشید دوستان. این پست احتمالا در آینده تکمیل میشه.

تا اون موقع به خدای مهربان میسپارمتان.

 

لطفا در نظرسنجی وبلاگ(سمت چپ پایین صفحه) شرکت کنید.



منبع : tebesonati135[dot]blogfa[dot]com[slash]post-42[dot]aspx

ظروف سالم برای پختن غذا, تاثير ظروف مختلف در پخت غذا, بهترین ظروف جهت طبخ غذا, کشکول تاثير ظروف مختلف در پخت غذا, جوش صورت چه ظرفی برای پخت غذا , گیاهان دارویی باورهای غلط و , وب سایت خبری طارن ظروف مسی,

تبلیغات



تبلیغات

تبلیغات
مطالب تصادفی

تبلیغات

تبلیغات
Blogs Top
بلاگز فا